mapEsglésia de Santa Maria dels Turers
Plaça de Santa Maria, 6, Banyoles

mapEsglésia de Sant Pere
C/ Mn. Baldiri Reixac, 240, Banyoles

Des dels primers dies de juliol el mossèn i es  catequistes han anat parlant amb els pares i mares dels nens i nenes que es preparen per fer la primera comunió. Alguns prefereixen poder-la fer durant l'estiu. S'han fixat les dates del 22 d'agost i el 5 de setembre a Santa Maria i a la Missa del diumenge 6 de setembre a la Parròquia de Sant Pere. Molts d'altres segueixen amb l'opció del dia 12 d'octubre. Pels que  faran la primera comunió a l'estiu el dijous, 16 de juliol,  han tornat a les sessions de catequesi setmanal per acabar de fer els temes immediats a la primera comunió.  És d'agrair la bona disposició dels pares i la disponibilitat  de les catequistes. 

El Bisbe de Girona ha disposat que a la diòcesi de Girona a partir dels dies 30  i 31 de maig de 2020 es puguin reiniciar progressivament  les celebracions  dominicals amb participació presencial dels fidels. Això sempre amb l'aforament que les autoritats indiquin i permetin. El Bisbe ens recorda que mentre duri la crisi sanitària està suspesa l'obligació del precepte dominical . Això cal tenir-ho present sobretot per les persones grans o amb situació de risc.

Benvinguts a la plana web de les Parròquies de Banyoles. Després de dotze anys d'haver iniciat aquesta web, s'ha procedit a una renovació en la presentació i en els continguts. Pretén ser una eina per informar de l'activitat de la Comunitat Cristiana que peregrina a Banyoles. No dubteu de fer-nos arribar els vostres suggeriments que poden ajudar a millorar la informació. 

Paraules per recordar

Em veig capaç de tot gràcies a aquell qui em fa fort. Filipencs 4:13

Despatx parroquial

Pl. Sta. Maria, 6, Banyoles
Telèfon i Fax 972 57 04 95
E-Mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

HORARI: dimecres, d’11h a 13h i de 18h a 21h; divendres, d'11h a 13h.

Horaris de missa

Església de Santa Maria dels Turers

  • Dissabtes i vigílies de festiu: 20:00h.
  • Diumenges i festius: 10:00h, 12:00h, 20:00h.
  • Dies feiners: 19:30h (hivern), 20:00h (estiu).

Consulta tots els horaris de missa

Full parroquial

Escolliu un full parroquial per a descarregar-lo al vostre dispositiu.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per analitzar el tràfic i millorar l'experiència de l'usuari.